Δήμητρα Γεωργίου / Dimitra Georgiou

PROJECT WANNA PLAY?
Τίτλος : "Η Αλίκη στη χώρα της νεκρής φύσης."

Πάνω σε λευκο ύφασμα θα σχεδιαστούν και θα χρωματιστούν νεκρές φύσεις και αντικείμενα από το αμεσο περιβάλλον μας. Το σχέδιο θα ξεπατικωθεί με ανιξήτιλο μαρκαδόρο πάνω σε νάυλον και αυτή την φορά θα κατασκευασθούν και θα κολληθούν στο φόντο χρωματιστά μαξιλάρια με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι το αρνητικό της υφασμάτινης επιφάνειας που προαναφέρθηκε. Στο τέλος θα ενωθούν αυτά τα δύο μέρη και θα αποτελέσουν ένα φόρεμα στερεωμένο σε κούκλα μοδιστρικής.

Αριθμός παιδιών :10-12 
Ηλικίες: 5-12 χρονών 


Τitle: "Alice in still life land"

Still life and objects from the direct environment will drawn and coloured on white fabric. The drawing will redesigned with permanent marker on naylon but this time the backroom will be filled with pillows due to create the negative of the previous painting. In the end these two parts will be unified and will form a dress.
Η Δήμητρα-Ελένη Γεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 .Αποφοίτησε από το Λεόντειο Λύκειο το 2002. Κατόπιν σπόυδασε Επιστήμη Υλικών στο Πανεπιστήμιο Πατρών (2002-2008). Είναι τελειόφοιτη της ΑΣΚΤ Αθηνών. Από το 2008 διδάσκει ζωγραφική σε παιδιά και κατασκευάζει σκηνικά για παιδικό θεάτρο. Έχει συνεργαστεί με το Ένεκα Παιδείας, Βαρβάρκειο Πρότυπος Σχολή, προσχολικό κέντρο Τσίλλερ, Sports Village Athitakis και την ομάδα Playroom. Η προσωπική της δουλειά αφορά την ζωγραφική και τις κατασκευές. Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις εκ των οποίων ενδεικτικά στις Art and the City -City Link-Στοά Σπύρου Μήλιου 2012 και Πατρίδα των καιρών-Σημαίες ,Πανό Λάβαρα, Ίδρυμα Κακογιάννη 2011. Έχει κάνει ατομική έκθεση στην Αμερικάνικη Πρεσβεία τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2013. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική και το χορό.
Website:  dimitraelenigeorgiou.jimdo.com